Contact
x Zoeken
Home > Nieuws > Wij gaan verbouwen!

Wij gaan verbouwen!

21 juni 2024

Het gebouw van het Wijkgezondheidscentrum is nu 12 jaar in gebruik. Het is een open, prettig en licht gebouw om in te werken en bezoekers te ontvangen. Echter in het dagelijks gebruik lopen we tegen een aantal belemmeringen aan. Deze gaan we vanaf half juni tot oktober 2024 aanpakken.

Tijdens de verbouwing blijven we gewoon open en zijn we bereikbaar voor alle bezoekers. Wel zijn er een aantal aanpassingen. Hierover worden bezoekers tijdig geïnformeerd via een nieuwsbrief die we via verschillende kanalen verspreiden.

Wat gaan we doen?

1e etage: extra behandelkamer fysiotherapie en verplaatsen wachtruimte fysiotherapie

Op de eerste etage wordt de wachtruimte van de fysiotherapie een behandelkamer. De nieuwe wachtruimte komt in de hal tegenover de trap. U ziet het als u de trap opkomt of uit de lift stapt. De verbouwing is gestart op maandag 17 juni en is uiterlijk 8 juli klaar.

Begane grond: verplaatsen van de balie, werkplek doktersassistenten en wachtruimte

Op de begane grond start de verbouwing op 12 augustus en is in oktober gereed.

De wachtruimte op de begane grond wordt een werkruimte voor de assistenten. We verplaatsen de balies van de doktersassistenten naar links bij binnenkomst, naast de ingang. De receptie, die nu nog bij de balies hoort, wordt anders ingericht en komt niet meer terug.

De huidige balies en de werkruimte van de assistenten verdwijnen, en op die plek komt een nieuwe wachtruimte.

 

Klik HIER om de digitale folder te openen, die ook in de wachtkamers liggen