Contact
x Zoeken
Home > Nieuws > Bericht van de huisartsen in het wijkgezondheidscentrum Lindenholt

Bericht van de huisartsen in het wijkgezondheidscentrum Lindenholt

05 juli 2022

Goed nieuws!

Vanaf 1 september verwelkomen we in ons centrum een 9de vaste huisarts! Dokter Birgit Nienhaus komt het team versterken. Hiermee hopen we dat de wachttijd voor een consult korter wordt en de werkdruk van de aanwezige huisartsen vermindert.  

Dokter Nienhaus zal een deel van de huidige patiënten gaan overnemen en ook nieuwe patiënten verwelkomen. Patiënten die naar haar worden overgeschreven krijgen hierover een brief.

Mogelijk kent u dokter Nienhaus al wel, aangezien ze als waarnemer al langere tijd verbonden is aan het gezondheidscentrum. We zijn heel blij dat het in deze tijden van grote schaarste aan huisartsen is gelukt om haar aan ons centrum te binden!

 

Het minder goede nieuws is dat wij in de zomerperiode (bijna) geen waarnemende huisartsen hebben kunnen aantrekken. We blijven gedurende de gehele zomer open, maar er is beperkt spreekuurplek voor problemen die geen spoed zijn. Er zijn dagen dat er maar 2 artsen aanwezig zijn. Dat betekent ook dat er minder plekken zijn op het inloopspreekuur. Het inloopspreekuur is bedoeld voor kleine klachten. Daarnaast adviseren wij u voor herhaalrecepten, e-consulten en uitslagen van onderzoeken gebruik te maken van de app. Tenslotte willen wij u vragen uw controle-afspraken pas na de zomervakantie weer te plannen.

 

Wij hopen op uw begrip en wensen u een fijne zomer.